Egri Főegyházmegyei Cursillo

Krisztus számít rád

Bejelentkezés

Ha már voltál cursillon és regisztráltál, akkor itt bejelentkezve további információkat találhatsz.

Kereső

Honlap Regisztráció

Kedves Testvérünk!
Ha még nem voltál cursillon, akkor sajnos még nem regisztrálhatsz!
Ha már voltál, akkor megérted, hogy erre a regisztrációra azért van szükség, hogy azokat az apró meglepetéseket, kis „titkokat”, amelyeknek biztosan Te is örültél, elrejthessük az új jelöltek elől, és megőrizhessük a számukra. Kérlek töltsd ki az adataidat, és várj türelemmel, hogy érvényesíthessük a regisztrációdat. Erről a megadott emailcímre fogsz értesítést kapni 24 órán belül. Ha nem szerepelsz az Egri Cursillok címjegyzékében, akkor lehet, hogy több időre lesz szükségünk, esetleg keresni fogunk emailben vagy telefonon.
Kérjük az összes szükséges mezőt (csillaggal jelölteket) töltsd ki.
Hozzájárulok ahhoz, hogy az adataimat a Cursillo titkársága kizárólag saját céljaira felhasználhassa.
Kérek rendszeres hírlevelet az aktualitásokról email-ben
Ne ijedj meg, az adataidat nem adjuk ki semmilyen cégnek, csak arra használjuk fel, hogy Téged is tudjunk értesíteni programjainkról, rendezvényeinkről, kiemelkedő eseményeinkről, találkozóinkról. Ezért arra is kérünk, hogy ha bármilyen elérhetőséged megváltozik, arról feltétlenül értesíts minket a web[kukac]egricursillo.hu címen.
captcha
Újratöltés

Kapcsolat:

Ha kérdésed van, hívd bátran Baksay Gábort! Tel: (30) 5044 188, Fax: (46) 999 057, Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.